Sumodragter

FRA KR. 750

Det er ikke hver dag, man får mulighed for at opleve, hvordan det er at være sumobryder, man sveder, man kæmper men hvem vinder.

 • Priser

  Hverdags leje
  1 døgn kr. 750,-.

  Weekend leje
  1 døgn kr. 950,-
  Weekend leje kr. 1650,-

 • Mål

  Mål: Kampmåtten 4 x 4 Meter.

 • Generelt

  Det er ikke hver dag, man får mulighed for at opleve, hvordan det er at være sumobryder, man sveder, man kæmper men hvem vinder. Det er ikke hver dag, der skal arrangeres polterabend, firmafest, herreaften eller lignende og så skal det jo være særlig festligt, så derfor lej de originale dragter og oplev kampen. Tæv chefen uden at blive fyret.

  Spillet fungerer sådan, at de to deltagere tager hver sin sumobryder-dragt og hjelm på, og på et aftalt signal starter brydekampen så. Det gælder nu om at skubbe og vælte hinanden rundt i ringen, indtil den ene modstander går i gulvet eller skubbes uden for ringen. Alle kan være med uden at komme til skade, da dragterne er godt polstret. Bemærk at farven og designet af dragterne kan variere fra billederne. Og nej man tager ikke 50 kg på, det ser bare sådan ud, og nej det er ikke svært at falde, det svære består i at kunne komme op igen.

  Skal tørres af efter brug.

  Mål: Kampmåtten 4 x 4 Meter.
  Plads krav: 5 x 5 Meter.
  Vægt: 40 kg.

  Brugsanvisning/Spilleregler

DEL DETTE PRODUKT

Del på Facebook
Del på Linkdin

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv herunder hvad du ønsker at leje og på hvilken dato, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os direkte